ponedeljek, 3. november 2008

Novemberiranje

Po konkretnem odmerku jesenskega lenarjenja, ko smo občudovali jesensko listje in se po dolgem in počez preganjali z vetrom, se je november začel kar vzpodbudno ... prvi ponedeljek v mesecu sem tako gostoval pri na moč prijazni in skodrani voditeljici Katri, oziroma v njeni kulturni oddaji na radiu Kum. v studiu je bil tudi prijazni tehnik Joc in moram priznati, da je Zasavje preseglo vsa pričakovanja; miroval pa ni niti ljubljanski konec, kajti presenetila je Mateja z objavami na bibaleze.si (http://bibaleze.si/clanek/starsi/pravljice-pomagajo-pri-vzgoji.html) in pa na 24ur.com ... čeprav se promocija Jastrebovega leta počasi končuje, je vedno fino kaj lepega prebrat ali pa povedat o sebi;

S tem pa miganja v novembru še ni konec. V četrtek, 20.11., imam zahvaljujoč sosedi Ketici planirano celotno dopoldne v OŠ Martina Krpana v Fužinah (tale bo bolj zaprtega tipa). V sredo, 26. 11., pa kot že rečeno nažigam v Cankarjevem domu na Knjižnem sejmu.

In v petek sva se dobila s Primožem, ki si na moč prizadeva, da bi Polončna zajeda, se pravi druga knjiga, izšla še letos. Ampak o tem kdaj drugič!

Št. komentarjev: 0:

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov