torek, 5. maj 2009

Zatišja je konec!

Uno, dos, tres mi amigos!!

Evo nas nazaj ... in to z vsebino! Konkretno vsebino, ki obsega neverjetnih 375 strani dela zbranega v novi knjigi imenovani Polnočna zajeda. Ja, leto in mesec dni je trajalo, da sem jo povil in nato še dodatnih 9 mesecev, da je knjiga dejansko izšla. Mhm, prav ste sešteli 22 mesecev od prve črke v Wordovem dokumentu, do dejanskega printa v tiskarni. !!22 mesecev!! Dovolj časa za zamenjat službo in pol, pskurit komp in še marsikaj. Ampak, ker se vedno spominjamo lepih stvari, ne bomo jamrali. Knjiga je tik pred izidom in to je feeling, ki redko navda človeka. Tak pristen, primarni feeling, ki prijetno boža ... in ti kot nevidna senca sledi povsod kamor greš!!

Pa da ne bomo preveč patetični ... cilj tega bloga je, da dnevno ali pa vsaj nekaj krat na teden povzamem občutke, razmišljanja in stanja ob izidu Polnočne zajede. Neposredno, direktno, pa mestoma zasanjano in kar se da blizu očem, ki bodo brale. Ja, tudi kakšna pesmica se bo znašla vmes, obljubim.

Za tole prvo javljanje še tole; promocija knjige je v nizkem štaru. Pričakujmo najboljše in upam, da se kmalu vidimo tam zunaj!!

Moj stari kompanjon Gorongo, poti nazaj več ni ... samo še bičanje vetra in valovi kot zid visoki ... mokro, slano in divje ... tako kot nama je všeč! Na morje!!

ZX

Št. komentarjev: 0:

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov