nedelja, 7. september 2008


Kli.c... pa takšna neažurnost, ne??

In ... kaj naj rečem v svoj defense?? Hektika od tedna - teden od hektike, ljudstvo ... to je tako, če si v novem job-u, kjer sekaš na 5 projektih na enkrat (ja, to je realni vsakdan delovnega ljudstva + zraven so še novi medčloveški odnosi in navajanje druga na drugega) pa vkup s tem še cela gora drugih zadevščin. Ja, to je eden izmed tednov, ki se v bistvu ne končajo ... in se jih iz leta v leto težje lotevaš ... pa ne zaradi entuziazma, ampak zaradi dejanskih let ... pa ne, da bi jamral zavoljo starosti in podobnih floskul ... samo, kar je res je res ... všasih je bilo noči lažje notri prinašat in ni te še teden dni po odigrani tekmi grabil muskelfiber po mišicah ... no to je to ... človek zadeve že popedena, da vse od sebe - le regenracija ga potem malce do precej postavi na realna tla ... ampak če bo tako naprej, bo povsem ok ...!!

No - to je bilo namesto uvoda ... je bil pa teden zanimiv - imeli smo predstavitev na festivalu Sanje (od tam tudi slika), pa prav po zvezdniško smo zavrnili nastop na Luninem festivalu (res ne bi šlo skozi), se videli s starimi in novimi prijatelji, naredili phoner-ja z Dimmu Borgir, se razveselili zelo všečnega intervjuja s samim seboj v Bravu (hvala Matic! in lep dopust) ter se posladkali z dvema do petimi akcijami, na katerih delam v delovnem času. Eno smo celo uspešno končali v nedeljo zgodaj, zgodaj zjutraj (zato tudi jamram) - do novega leta pa nas jih čaka še cel koš ... ampak tako nam všeč, kajne? Kaj bo fino!
Seveda pa so po nas usekale številne NOVE ideje, ki jih bomo skušali spraviti v obtok in realizacijo. Čeprav bo boj ... čeprav je vedno boj. Jebi ga - to je vsakdan nepriznanega umetnika. To je svet v katerem živi. Včasih gre, včasih gre malce težje ...
Če čez vse uspem potegniti še rekreacijo (dejansko) - je zmaga blizu!

Do kmalu!
PS:Evo z objavo bloga je tale teden tudi uradno končan - čeprav se piše nedelja popoldan ... no, ne bomo jokali ... čez sipnemo skodelo čaja in gremo do familije po energijo in ljubezen! Live up!
PPS: Tole sem tipkal ob spremljavi taktov Jacka Penate-ja; kul trubadur, tale model!!!

Oznake:

Št. komentarjev: 0:

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov