sreda, 16. december 2009

Polnočna zajeda s Pižamo


Prebiranje mladinske eko – kriminalke Žige X Gombača

Pravi gusarji se ne ustrašijo ne zime, ne mraza, še najmanj pa besnečih in divjih morskih pošasti, ki na njih prežijo iz globin Polnočne zajede. Čeprav je zima in se je mraz dokončno izpustil z verige, Zajeda pluje svojo pot, odrivajoč ledene ploskve, nastavljajoč se redkim sončnim žarkom in uživajoč ob spremstvu galebov, obveznih spremljevalcev na njeni poti.

Tokrat bomo vrgli sidro na Miklošičevem trgu, kjer se te dni godi Praznični knjižni sejem. V tem pristanu nas bo sprejel brodnik Pižama, ki bo zbrane počastil s prebiranjem izbranih poglavij iz knjige Polnočna zajeda, sicer druge knjige avtorja Žige X Gombača.
Kdorkoli je Pižamo izkusil z branjem v živo, ve, da gre za svojevrstno izkušnjo, ki razbremeni še tako naporen dan. Tisti pa, ki ga boste s prebiranjem videli in slišali prvič ... Pridite in doživite!

Dobimo se v torek, 22. decembra 2009, ob 18. 30, v Miklošičevem parku. Poleg Pižame in dogodivščin Lina v piratskem mestu, nas bodo na Prazničnem knjižnjem sejmu greli kuhano vince, topel čaj in po knjige po zares prazničnih cenah!

Na deset zakrivljenih kavljev in leseno nogo Pregnanega Alberta!!

Št. komentarjev: 0:

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov